#LOS

Cystine Carreon Try out - Een one-woman musical
Musical
Cystine Carreon

#LOS

Op een dag krijgt zangeres Ellen - gespeeld door Cystine Carreon - een onweerstaanbaar aanbod: zou ze met behulp van de meest moderne technologie een digitaal evenbeeld van zichzelf willen creëren? Ellen zegt direct ja. Zo kan ze voortaan altijd alle ballen in de lucht houden: een veeleisende carrière, een druk gezinsleven en genoeg tijd voor liefde, vriendschap en persoonlijke ontwikkeling.

Nooit meer stress, relatieperikelen en pubergedoe. Altijd overal tijd voor, nooit meer pijn en vooral geen ongelukken. Samen met haar digitale evenbeeld kan ze de totale perfectie bereiken en kan ze alles tegelijk zijn: de ideale vrouw, perfecte moeder en ambitieuze artieste. Alleen maar winst toch? Tot Ellen voor de moeilijkste keuze komt te staan die ze ooit heeft moet maken...

#LOS is een filmische one-woman-musical verteld, gespeeld en gezongen door Cystine Carreon, muzikaal vormgegeven door Rogier Bosman, geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel waardoor een flinke dosis humor is gegarandeerd.

07 Okt 2022
20:15

Libretto: Roos Schlikker en Erris van Ginkel (o.a. Dansen met de Vijand, Doet Sneeuw Pijn, Hart tegen Hart, Moeder van Glas). Roos is ook bekend door haar columns in o.a. Het Parool en is regelmatig te gast in talkshows.

Muziek: Rogier Bosman (o.a. Cirque Stiletto, Scapino Ballet, De Stormruiter, ook bekend van Släpstick)

Spel: Cystine Carreon (o.a. Murder Ballad, Vamos, Miss Saigon, Hunter Street, Remy & Juliyat, Gooische Vrouwen)

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!