Brigitte Tops

Andere mensen

De Vriendendienst
Cabaret
De Vriendendienst

Andere mensen

Finalisten van het BNNVARA Leids Cabaret Festival De Vriendendienst speelt hun debuut: Andere Mensen.

In hun eerste avondvullende programma tovert De Vriendendienst vreemde types, ongeziene helden en de meest rare snuiters uit hun hoge hoed. De Vriendendienst kan nu al niet wachten op jou en al die andere mensen. Dus kom kijken naar al die anderen!

Dit aanstormende cabaret duo trakteert je met veel plezier op een snelle mix van sketches, verhalen, dansjes, typetjes, fysieke uitspattingen en natuurlijk muziek, heel veel muziek. Terwijl Yuri over het toneel stuitert, vult Peer de zaal met zijn ronkende gitaar. Ze noemen dit spektakel Cabarock – Lief, oprecht, absurd én hilarisch.

24 Nov 2022 - 20:15
24 Nov 2022
20:15
€18,50
Foto's: Brigitte Tops


NRC handelsblad
“een dynamisch en muzikaal programma”

Theaterkrant.nl
“adhd’er Disseldorp en Thielen zorgen voor heel wat beweging en decibellen”

De Telegraaf
“de vriendendienst viel op door de combinatie van gesproken woord van Yuri Disseldorp en gitaarspel van Peer Thielen”

Volgens de vakjury van het BNNVARA Leids Cabaret festival 2020 valt De Vriendendienst direct op in de finale met hun vernieuwende cabaret vorm, waarmee ze een combinatie brengen van muziek en het gesproken woord. #Cabarock. Peer en Yuri trakteren je met veel plezier op een mix van sketches, poëzie, dansjes, typetjes, chaos, verhalen en natuurlijk muziek. Met toekomstige hits als: ‘Witte mannen’, ‘Waar ligt Parijs nou precies’, ‘Apart maar toch getrouwd’ , ‘Vladimir besta je wel’ en ‘Het grote avontuur bij Afrika’. Met hun eerste avondvullende programma ​Andere Mensen ​ nemen de vrienden je mee naar een wereld vol van vreemde mannen, opvallende vrouwen, gender neutrale organismen en jij zelf. Jij, de ander. Deze voorstelling gaat over jullie dus het zou onbeleefd zijn als je niet komt. De Vriendendienst kan nu al niet wachten op jou en al die andere mensen.

Cabaretduo De Vriendendienst bestaat uit gitarist Peer Thielen en acteur Yuri Disseldorp. Samen maken ze snel, absurd en cabaretesk muziektheater. Om de wereld een beetje vrolijker en origineler te maken. In 2020 stonden zij in de finale van het prestigieuze BNNVARA Leids Cabaret Festival. U kunt de heren verder kennen van Theaterfestival De Parade, De Cabaretpoel of het Tapas Theater Amsterdam.

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!