Jean van Lingen

De Navertellers

Terts Brinkhof en Eddie B Wahr De Navertellers
Muziektheater
Terts Brinkhof en Eddie B Wahr De Navertellers

De Navertellers

Een opbeurend muziekprogramma van ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen.

De Navertellers is een opbeurend en onderhoudend programma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand! Neobassist Rob Boonzajer Flaes, acteur Toon Agterberg, cabaretier en muzikant Eddie B. Wahr, pianist Paul Prenen, multitalent Kees van de Vooren en accordeonist Terts Brinkhoff hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoort bestormers. Hun in totaal driehonderd jaar muzikantenervaring wordt er binnen het uur doorheen gejaagd.
Allen hebben zij op hun eigen manier het onverbiddelijke lichamelijk falen overwonnen en er een prettig anekdotische omgang mee ontwikkeld. “Betere raad kunt u niet krijgen” zullen de krantenkoppen onvermijdelijk luiden. Bovendien: wat hebt u te verliezen? Erger zal het nooit worden… U wordt verwacht!
Drank, hapjes en sfeervolle bediening staan op u te wachten. Er mag gedanst worden. Dansmeester Toon staat voor u klaar!

Foto's: Jean van Lingen

Adriaan van Dis gaf de Navertellers vijf sterren: “De Navertellers weten zo lichtvoetig over hun kwalen te verhalen dat mijn eigen mankheid vleugels kreeg die avond in de Roode Bioscoop. Zes mannen verkennen virtuoos de grenzen van verval en dood. Klagen doen ze niet. Nee, ze zingen en spelen ondanks hun half geheelde botbreuken, chemokuren en pillen het gips van het plafond. Ik keek en luisterde met open mond, en raakte vooral ontroerd. Deze ouwe jongens hebben allemaal de dood in de ogen gekeken en na zo’n ervaring leef je beter. Een getuigenis die ze gul met hun publiek delen. Vijf sterren.”

Neobassist - Rob Boonzajer Flaes
Acteur - Toon Agterberg
Cabaretier en muzikant - Eddie B. Wahr
Pianist - Paul Prenen
Multitalent - Kees van de Vooren
Accordeonist - Terts Brinkhoff

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!