Fadango, Fado en Argentijnse Tango

Jeannine Flores en anderen Met hun theaterconcert ‘Embrace’ Spicy, Melancholy & More In one concert
Muziektheater
Jeannine Flores en anderen

Fadango, Fado en Argentijnse Tango

Laat je verleiden met ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakt en de zon laat schijnen! Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die op
eigenzinnige wijze samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en andere stijlen. Juist deze grensoverschrijdende interpretatie maakt dit gepassioneerde ensemble bijzonder rijk. 

In prachtige composities bezingt Jeannine Flores vol vuur en hartstocht de pieken en dalen  van het leven. De musici die deze veelzijdige zangeres temperamentvol begeleiden,behoren tot de top binnen dit genre en nemen het publiek mee naar de cafés van Buenos Aires  en de kroegen van Lissabon.

Dit alles maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie die naar meer smaakt!

12 Mrt 2023 - 15:00
12 Mar 2023
15:00
€22,00

JEANNINE FLORES de zangeres van ‘Fadango, betovert haar publiek met haar warme temperamentvolle stem. Zij vuurt met haar zang de virtuoze gitarist MIREK WALTON aan. GERARD VAN DUINEN zorgt op zijn bandoneon voor het vuurwerk bij de mooie, donkere sfeer van de contrabas van SUZE STIPHOUT.

Zij brengen eigen composities en nummers ten gehore van onder andere: ‘Astor Piazzolla, ‘Christina Branco’, ‘Madradeus’, ‘Amália Rodrigues, en andere ‘latin’-stijlen.

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!