Katton (3+)

Bram van Beusekom
Jeugd
Bram van Beusekom

Katton (3+)

Karton komt tot leven in een verrassende voorstelling vol beweging. Met minimale middelen en maximale nieuwsgierigheid ontstaat op magische wijze een nieuwe wereld. In deze verrassende wereld vol dieren van karton brengt Bram op speelse wijze lege dozen, wc-rolletjes en zelfs oude kranten tot leven.

11 Dec 2022 - 14:30
11 Dec 2022
14:30
€15,00

“Bram neemt je met zijn spontane en open spel mee in een doorlopend verhaal

dat van het ene avontuur naar het andere vloeit zonder dat het één moment stil valt voor een decorwissel. Alles is goed uitgedacht en dat zorgt ervoor dat tempo en dynamiek bijna altijd juist zitten. Alle kartonnen dieren hebben hun eigen bewegingskwaliteit en Bram durft daar goed ver in gaan. Dat maakt het ook een gedurfde voorstelling voor de allerkleinsten. Van een hypersnel dier tot de ontzettend langzame, grappige slak. Wat ook een leuk extraatje is, is dat alles er zo eenvoudig uitziet dat volgens mij kinderen onmiddellijk met dozen en rollen aan de slag willen thuis of in de klas. Mooi!”

Johnny de Meijer, Klein Festijn

Ton de kat gaat voor de eerste keer buiten spelen. Hij speelt tikkertje met de vlinder, maar opeens verdwijnt ze en is Ton verdwaald. Snel gaat hij op zoek en vindt vele verschillende huizen. Hij maakt nieuwe vrienden en samen beleven ze bijzondere avonturen, maar hij verlangt ook terug naar zijn eigen fijne mandje.

Help kat Ton met zoeken en ga mee op avontuur! Karton komt tot leven in een verrassende voorstelling vol beweging voor iedereen van 3 tot 7 jaar. Met minimale middelen en maximale nieuwsgierigheid ontstaat op magische wijze een nieuwe wereld.

In deze verrassende wereld vol dieren van karton brengt Bram op speelse wijze lege dozen, wc-rolletjes en zelfs oude kranten tot leven.

Concept & spel: Bram van Beusekom
Regie coaching: Renate Moespot
Muziek: Robbert Bijnen
Vormgeving: Ira Hopkoper
Fotografie: Eline Burmanje

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!