Annemiek van der Togt

Marja’s grote relatie advisatie show

Marja van Katendrecht Een masterclass over verhoudingen door Marja van Katendrecht
Cabaret
Marja van Katendrecht

Marja’s grote relatie advisatie show

De  Ambassadrice van Rotterdam en theaterpersoonlijkheid Marja van Katendrecht komt het theater verwarmen met haar Relatie Advisatie Show. Tijdens een bonte avond vol verrassingen hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken.

Nadat Tupperware eenzijdig de relatie met haar verbrak, volgde voor Marja een lastige tijd. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie en nu voelt zij de noodzaak om diverse relatie-situaties uit het leven te gaan ontrafelen. Tijdens deze door haar zelf ontwikkelde cursus-avond, prikkelt zij zichzelf en haar publiek en geeft (on)gevraagd advies. Marja schijnt haar licht op de toekomst en doorziet menselijke patronen. Zij mijmert over levensdoelen en zoekt naar nieuwe inzichten die toegang geven tot de Bron van het Geluk. 

Naast haar theatercarrière zet Marja zich ook graag in tegen eenzaamheid, iets wat door de vergrijzing tegenwoordig alsmaar meer (helaas) voorkomt. Het is haar missie om mensen te verbinden en daagt mensen uit om eens anders naar elkaar te kijken.

16 Mrt 2023 - 20:15
16 Mar 2023
20:15
€17,50
Foto's: Annemiek van der Togt

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!