Bioscoop Blaricum

We zijn blij dat we onze gasten naast ons theaterprogramma nu ook mogen ontvangen bij de leukste, spannendste en mooiste films in ons mooie Het Theater! Momenteel spelen we iedere maandagavond om 19.30 uur of soms ook op andere dagen een film af in onze bioscoop met prachtig nieuw scherm en Dolby surround geluid. Kom ook eens genieten bij Bioscoop Blaricum van een heerlijk avondje uit, voorzien van een hapje en drankje in onze gezellige foyer!

Bekijk hieronder ons actuele filmoverzicht en lees meer over de films en tickets. Je kunt direct online bestellen:Terug naar overzicht
 • Film Ma 04 Mrt
  Hair Film Sing a long Topfilm uit de oude doos doorspekt met de lyrische monsterhits 'Aquarius' ('Aquarius! Aquarius!'), 'Good Morning Starshine' ('gliddy glub gloopy - nibby nabby noopy') en 'Let the Sunshine in'

 • Film Ma 11 Mrt
  Filmhuis Film Anatomy of a Fall Winnaar van de Gouden Palm op Cannes 2023 ! Een mix van een rechtbankfilm en familiedrama, vol puntige dialogen, schurende personages en onmogelijke dilemma’s.

 • Film Za 16 Mrt
  Film: Les uns et les autres Cinema culinair Geniet van een culinaire ervaring met heerlijk Frans eten, gevolgd door een prachtige Franse klassieker op het witte doek.

 • Film Ma 25 Mrt
  A star is born Muziek Film

  In de uitvoering van 2018 met Lady Gaga en Bradley Cooper ! IMDB : 7,6

 • Film Di 02 Apr
  Film humor Monty Python’s Life of Brian Volgens velen het beste wat de Pythons ooit gemaakt hebben, de hilarische en tegelijk messcherpe komedie Monty Python’s Life of Brian (1979).

 • Film Ma 08 Apr
  Film Sing a long Sister Act Muzikale komedie uit 1992 waarin Whoopi Goldberg de nachtclubzangeres Dolores speelt die, nadat ze getuige is geweest van een moord onderdak zoekt in een klooster.

 • Film Di 16 Apr
  Cinema Culinair Neem me mee Een heerlijke lunch in Het Theater en daarna genieten van deze veelgeprezen Feelgood Film.

 • Film Ma 22 Apr
  Film Past Lives

  In het semi-autobiografische, met prijzen overladen regiedebuut Past Lives van Celine Song komen Naomi en haar jeugdliefde Hae Sung na twaalf jaar radiostilte weer in contact met…

 • Film Ma 29 Apr
  Historische film Napoleon Historische film Voor diegenen die deze spraakmakende film niet hebben kunnen zien of alsnog graag willen zien in Het Theater.

 • Film Ma 06 Mei
  Bohemian Rhapsody Muziek Film Voor de 2 e keer bij ons te zien. Nog 1 keer genieten van beeld en geluid van deze geweldige muziek film.

 • Film Za 11 Mei
  Mamma Mia Weekend Cinema Culinair Sing a long Film Sing a long

  MAMMA MIA WEEKEND ! Zaterdag 18.00 uur een heerlijke Griekse maaltijd, daarna meezingen met Mamma…

Welkom bij Bioscoop Blaricum in Het Theater!

Je kent Het Theater misschien al wel van ons diverse theaterprogramma met onder andere cabaret, muziek en toneel. Omdat we onze gasten graag op veler verzoek willen bedienen met goede films, hebben we besloten onze zaal op regelmatige basis om te toveren tot bioscoop! Met ons nieuwe scherm en Dolby Surround geluid, komt Bioscoop Blaricum bij Het Theater tot leven! We vertonen allerlei verschillende films; nieuwere films, maar ook klassiekers en documentaires.

Een avondje bios: een fijn uitstapje

Onze kleine bioscoop met 115 plaatsen is een warme, gezellige plek om met familie of vrienden een mooie film te kijken. Voor of na de film kun je in de foyer genieten van een hapje of drankje, maar ook tijdens de film is dat natuurlijk mogelijk. Op het groot formaat scherm en met de fantastische Dolby Surround geluidstechniek geniet je optimaal van je favoriete film. Het liefst kijk je natuurlijk een film in het donker, met alle lichten uit, zodat je je volledig kunt concentreren en helemaal op gaat in de film. Daar zorgen wij voor! Zo creëren we een omgeving waarin je je kunt ontspannen en optimaal van de film geniet.

Ons filmaanbod

Bij Bioscoop Blaricum krijgen allerlei soorten films een plekje in ons filmprogramma. Niet alleen de art-house of filmhuis films, ook populaire klassiekers die je bij wijze van spreken niet vaak genoeg kunt zien. Op termijn willen we ons aanbod uitbreiden en meer avonden toevoegen aan het filmprogramma, waaronder kinderfilms op de woensdag- en zondagmiddag. Houd ons programma dus in de gaten om niets te hoeven missen!

Kom naar bioscoop Blaricum!

Kortom, Bioscoop Blaricum is een heerlijke plek om een film te bezoeken. Echt een avondje uit, toch anders dan thuis op de bank een film kijken. Het geeft je de gelegenheid andere mensen te ontmoeten, er even samen of alleen op uit te zijn. We hopen je binnenkort te mogen begroeten in bioscoop Blaricum bij Het Theater, we kijken er naar uit!

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!