Bioscoop Blaricum

We zijn blij dat we onze gasten naast ons theaterprogramma nu ook mogen ontvangen bij de leukste, spannendste en mooiste films in ons mooie Het Theater! Momenteel spelen we iedere maandagavond om 19.30 uur een film af in onze bioscoop met prachtig nieuw scherm en Dolby surround geluid. Kom ook eens genieten bij Bioscoop Blaricum van een heerlijk avondje uit, voorzien van een hapje en drankje in onze gezellige foyer!

Bekijk hieronder ons actuele filmoverzicht. Lees meer over de films en tickets  kun je direct online bestellen:Terug naar overzicht

Welkom bij Bioscoop Blaricum in Het Theater!

Je kent Het Theater misschien al wel van ons diverse theaterprogramma met onder andere cabaret, muziek en toneel. Omdat we onze gasten graag op veler verzoek willen bedienen met goede films, hebben we besloten onze zaal op regelmatige basis om te toveren tot bioscoop! Met ons nieuwe scherm en Dolby Surround geluid, komt Bioscoop Blaricum bij Het Theater tot leven! We vertonen allerlei verschillende films; nieuwere films, maar ook klassiekers en documentaires.

Een avondje bios: een fijn uitstapje

Onze kleine bioscoop met 115 plaatsen is een warme, gezellige plek om met familie of vrienden een mooie film te kijken. Voor of na de film kun je in de foyer genieten van een hapje of drankje, maar ook tijdens de film is dat natuurlijk mogelijk. Op het groot formaat scherm en met de fantastische Dolby Surround geluidstechniek geniet je optimaal van je favoriete film. Het liefst kijk je natuurlijk een film in het donker, met alle lichten uit, zodat je je volledig kunt concentreren en helemaal op gaat in de film. Daar zorgen wij voor! Zo creëren we een omgeving waarin je je kunt ontspannen en optimaal van de film geniet.

Ons filmaanbod

Bij Bioscoop Blaricum krijgen allerlei soorten films een plekje in ons filmprogramma. Niet alleen de art-house of filmhuis films, ook populaire klassiekers die je bij wijze van spreken niet vaak genoeg kunt zien. Op termijn willen we ons aanbod uitbreiden en meer avonden toevoegen aan het filmprogramma, waaronder kinderfilms op de woensdag- en zondagmiddag. Houd ons programma dus in de gaten om niets te hoeven missen!

Kom naar bioscoop Blaricum!

Kortom, Bioscoop Blaricum is een heerlijke plek om een film te bezoeken. Echt een avondje uit, toch anders dan thuis op de bank een film kijken. Het geeft je de gelegenheid andere mensen te ontmoeten, er even samen of alleen op uit te zijn. We hopen je binnenkort te mogen begroeten in bioscoop Blaricum bij Het Theater, we kijken er naar uit!

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!