Sponsor of schenker worden

Wil je schenker of sponsor worden van Het Theater? Fantastisch! Wij zijn erg blij met onze schenkers en sponsors. Bovendien is het uiteraard niet alleen voor ons, maar ook voor je bedrijf of organisatie interessant om schenker of sponsor te worden!

Schenken
Als je als schenker gebruik wilt maken van de fiscale voordelen, kan er geen tegenprestatie tegenover staan. De belastingdienst draagt namelijk bij aan het te schenken bedrag in de vorm van een teruggave op je aangifte Inkomstenbelasting of in geval van schenking vanuit een bedrijf, op de aangifte vennootschapsbelasting.

Bij schenking gaat je bedrag naar Stichting Vrienden Het Theater. Deze heeft, net als Stichting Het Theater, de culturele ANBI-status. We worden door de overheid dus erkend als goed doel. Wanneer je een bedrag schenkt aan een stichting met deze status zijn er fiscale voordelen verbonden aan je schenking. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Deirdre via de mail vriendvan@hettheater.nl of bel 06-53948507. 


Sponsor worden
Als sponsor schenk je ons een bedrag, en ontvang je van ons een tegenprestatie. We hebben hiervoor verschillende sponsorpakketten samengesteld. Deze zullen we zeer binnenkort op de website plaatsen!

Waarom sponsor worden?
Het Theater staat op een opvallende plek in het hart van Blaricum en krijgt door zijn voorstellingen en publieke belangstelling veel goede publiciteit. Ook dragen veel mensen in onze regio Het Theater een warm hart toe. Verbind je als bedrijf je naam aan Het Theater, dan zal hier niet alleen ‘exposure’ uit voortkomen, maar creëer je ook (meer) goodwill en sympathie voor je merk bij (potentiële) klanten.

Uiteraard bieden wij verschillende sponsorovereenkomsten, die elk hun eigen voordelen en tegenprestaties met zich meebrengen. Deze lopen uiteen van vermelding op onze website tot gratis gebruik van onze zaal, bijzondere VIP-arrangementen en educatiemogelijkheden. Je leest hier zeer binnenkort over onze sponsorpakketten!


Waar wordt het sponsorbedrag of de schenking voor gebruikt?
Het Theater is een echt theater. Met dat bijzondere theatergevoel, voor echte theaterliefhebbers. Daarom willen wij een theater zijn dat zich bezighoudt met datgene waar een theater voor bedoeld is: toneel, cabaret, diverse soorten muziek, lezingen en cabaret mooie voorstellingen. En dat van hoge kwaliteit. , maar ook met de kwaliteiten van amateurs en amateurgezelschappen.

Bovendien willen we een avondje uit in Het Theater ook graag mogelijk maken voor mensen die er minder makkelijk op uit gaan en minder te besteden hebben. Daarom willen we betaalbare prijzen hanteren. En aangezien Het Theater een particulier initiatief is, ontvangen wij geen overheidssteun.

Om onze missie en doelstellingen toch waar te kunnen maken, hebben we een goede organisatie, professionele krachten, mankracht veel vrijwilligers en financiële middelen nodig. “Als je je geld kwijt wilt, moet je een theater beginnen”, vertelde een ex-theaterdirecteur ons ooit. Met die kennis in het achterhoofd, hebben we een zo slank mogelijk organisatie opgezet, met slechts een paar betaalde krachten en veel enthousiaste vrijwilligers.

Word ook sponsor of schenker!
Met onze slanke organisatie, een mooi programma in een fijne sfeer én de financiële hulp van onze sponsoren en schenkers, kunnen we onze dromen waarmaken. Wij zijn dan ook erg blij met al onze sponsoren, schenkers, Vrienden en alle anderen die Het Theater een warm hart toedragen!

Heb je nog vragen of wil je direct sponsor of schenker worden? Neem dan contact op met Deirdre  via de mail vriendvan@hettheater.nl of bel 06-53948507

  Koper
€ 1.000
Brons
€2.500
Zilver
€ 5.000
Goud
€ 10.000
Platina
€ 20.000
Dubbel platina
€ 40.000
Eenmalige bijdrage. Duur sponsor periode: 1 jaar
(2022)
2 jaar
(2022 t/m 2023)
2 jaar
(2022 t/m 2023)
2 jaar
(2022 t/m 2023)
3 jaar
(2022 t/m 2024)
4 jaar
(2022 t/m 2025)
Nieuwsbrief
Brochure ontvangen met speellijst nieuwe seizoen
Rondleiding door het Theater
Vermelding op Het Theater.nl met naam met naam en logo met naam en logo met naam en logo met naam en logo met naam en logo
Speciale avond voor sponsoren en schenkers met voorstelling met drank en hapje
Tableaux d’honneur vermelding in het Theater -
Vooraankondiging nieuwe voorstellingen plus mogelijkheid om kaarten te kopen - -
Uitnodiging op de Grande Opening op 15 januari voor 2 personen - -
50 % korting op zaalhuur - - -
Jaarlijks 1 maal gratis zaalhuur - - - -
Vast contactpersoon bij het Theater - - - -
Jaarlijks Theater arrangement met diner en voorstelling naar keuze - - - - 2 personen 4 personen
Organisatie van een VIP arrangement - - - - maximaal 10 personen maximaal 20 personen
Een groep kinderen uitnodigen voor een Theaterbezoek - - - - -