Waar al het mooie samenkomt

Het Theater is een plek waar al het mooie samenkomt. Het is onze missie om verbinding te creëren: niet alleen tussen bezoekers en artiesten, maar ook tussen amateurs en professionals. Amateurgezelschappen zijn bij ons dan ook van harte welkom. Wanneer je gebruikmaakt van onze theaterzaal, krijg je de rijke historie en karakteristieke uitstraling van onze zaal er bovendien gratis bij!

Spelregels voor zaalverhuur
Voor de verhuur van onze theaterzaal aan amateurgezelschappen, hebben we een aantal spelregels opgesteld.

  • De zaalhuur voor amateurgezelschappen bedraagt €550,- incl. BTW.
  • Je huurt de zaal voor bovenstaand bedrag van 13.00uur tot 23.00uur. Eventuele afwijkende tijden worden aanvullend in rekening gebracht. Wij bespreken je wensen op dit gebied graag vooraf met je.
  • Vanuit Het Theater leveren we iemand die achter de bar staat op de avond (of middag) van je voorstelling. Het assortiment aan hapjes en drankjes is hetzelfde als wij altijd bieden. De baropbrengsten zijn voor ons. Het eten en drinken levert je als amateurgezelschap dus niets op, maar kost je ook niets.
  • De kaartverkoop wordt door jullie zelf geregeld. Je voorstelling wordt wel vermeld op onze website en (indien tijdig bekend) in onze brochure. Hierbij geven wij aan dat het gaat om een amateur-voorstelling. Bij de vermelding op onze website nemen we een link op naar jullie eigen website, waar jullie meer kunnen vertellen over de manier waarop de kaartverkoop is geregeld en/of waar direct de tickets besteld kunnen worden. 

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor zaalhuur door amateurgezelschappen? Mail ons op info@hettheater.nl, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!