Mindervaliden

Het Theater is een rolstoelvriendelijk theater. We zijn goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator, en we beschikken over twee rolstoelplaatsen en een invalidentoilet. Op nog geen 25 meter van ons theater bevindt zich een parkeerterrein met twee plaatsen gereserveerd voor mindervaliden.

Onze rolstoelplaatsen bevinden zich op rij 1, het niveau waarop je als bezoeker onze theaterzaal binnenkomt. Wil je rolstoelplaatsen reserveren? Stuur ons dan een e-mail op tickets@hettheater.nl en geef aan dat het om een rolstoelplaats gaat. Wij zorgen er dan voor dat er een mindervalidenplek gereserveerd wordt, inclusief een plaats voor een eventuele begeleider. Het reserveren van een rolstoelplaats via ons online ticketing-systeem is helaas niet mogelijk.

Indien onze rolstoelplaatsen in de loop van het seizoen niet verkocht worden aan bezoekers die gebruik maken van een rolstoel, dan behouden wij ons het recht voor om deze plaatsen alsnog te verkopen aan bezoekers die geen gebruik maken van een rolstoel. Uiteraard houden wij onze rolstoelplaatsen zo lang mogelijk beschikbaar!

Wil je meer weten over de bereikbaarheid van Het Theater voor mindervaliden? Stuur dan (bij voorkeur) een e-mail naar info@hettheater.nl. Of bel ons op 035-2080041. Spreek je boodschap in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!