Informatie over je tickets

Kom je naar een voorstelling van Het Theater? Wij verwelkomen je graag!

Online tickets
Onze kaartverkoop verloopt bij voorkeur via onze website. Selecteer de gewenste voorstelling, datum en tijd, volg de stappen, en de rest gaat vanzelf! Je ontvangt altijd ( soms duurt dit even ) een e-mail ter bevestiging, met daarin een link naar je tickets. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op via tickets@hettheater.nl.

Let op: een bevestigingsmail is geen toegangsbewijs. Bij de ingang van onze theaterzaal scannen wij de QR-code van je ticket(s). Dat kan op je smartphone of geprint op papier. Je vindt de QR-code via een link in je e-mail. Met alleen het vertonen van een e-mail kunnen wij je helaas niet binnenlaten.

Aan de kassa
We verzoeken je vriendelijk om tickets zoveel mogelijk via onze website te kopen.
Lukt dit niet? Dan kan je ook je tickets kopen aan de kassa.

Dit kan op twee manieren:

 1. Drie kwartier voor de betreffende voorstelling is onze kassa geopend. Je kunt dan nog kaarten kopen voor de voorstelling die op dat moment gaat plaatsvinden. Essentiële voorwaarde daarbij is dat er nog wel kaarten beschikbaar zijn. Check dit dus goed van tevoren op onze website. Als een voorstelling uitverkocht is, wordt dit altijd op onze website kenbaar gemaakt.
 2. Stuur bij voorkeur een e-mail naar tickets@hettheater.nl of bel ons op 035-2080041 voor het maken van een afspraakWe zijn maar beperkt telefonisch bereikbaar dus spreek vooral een boodschap in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Rolstoelplaatsen
  Bestel je tickets via ons online ticketing-systeem. Stuur ons ook een e-mail op tickets@hettheater.nl en geef aan dat het om een rolstoelplaats gaat. Wij zorgen er dan voor dat er een mindervalidenplek gereserveerd wordt, inclusief een plaats voor een eventuele begeleider. Het reserveren van een rolstoelplaats via ons online ticketing-systeem is helaas niet mogelijk. Lees hier meer over onze toegankelijkheid voor mindervaliden.

  Faciliteiten voor slechthorenden
  Ons Theater beschikt over 5 ontvangers voor slechthorenden.
  Je kunt deze ontvanger lenen in de foyer aan de balie. Uiteraard lever je na afloop alles weer in.
  Je kunt kiezen uit een koptelefoon of een ringleiding. Deze laatste kun je als een ketting om je nek hangen en dan het gehoorapparaat op stand ringleiding zetten. De ontvanger kan aan je riem of in je binnenzak. Lees hier meer over onze toegankelijkheid voor mindervaliden

  Ben je te laat?
  Zorg altijd dat je ruim op tijd bent voor een voorstelling van Het Theater. Na aanvang van een voorstelling kunnen we je helaas niet meer binnenlaten in de zaal. We bieden je dan nog wel de mogelijkheid om in onze gezellige foyer (met een drankje) de voorstelling op een tv-scherm te volgen. 

  Kan ik mijn kaartje teruggeven aan jullie als ik verhinderd ben?
  We kunnen helaas de tickets niet retour nemen. Maar misschien is het fijn als je iemand anders er blij mee kunt maken!

  Wil je meer weten over je tickets bij Het Theater? Stuur dan (bij voorkeur) een e-mail naar tickets@hettheater.nl. Of bel ons op 035-2080041. Spreek je boodschap in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Nieuwsbrief

  Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!