Sponsor of schenker worden?

Sponsor of schenker worden?
Wil je sponsor of schenker worden van Het Theater? Fantastisch! Wij zijn erg blij met onze sponsors. Bovendien is het uiteraard niet alleen voor ons, maar ook voor je bedrijf of organisatie interessant om sponsor te worden!

Sponsor worden
Als sponsor schenk je ons een bedrag, en ontvang je van ons een tegenprestatie. We hebben hiervoor verschillende sponsorpakketten samengesteld. In dit overzicht hebben we de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Schenken
Naast sponsor worden kun je ook schenken. Als je gebruik wilt maken van de fiscale voordelen, kan er geen tegenprestatie tegenover staan. De belastingdienst draagt namelijk bij aan het te schenken bedrag in de vorm van een teruggave op je aangifte Inkomstenbelasting of in geval van schenking vanuit een bedrijf, op de aangifte Vennootschapsbelasting.

Bij schenking gaat je bedrag naar Stichting Vrienden Het Theater. Deze heeft, net als Stichting Het Theater, de culturele ANBI-status. We worden door de overheid dus erkend als goed doel. Wanneer je een bedrag schenkt aan een stichting met deze status zijn er fiscale voordelen verbonden aan je schenking. Wil je hier meer over weten? Neem voor meer informatie contact op met Deirdre v.d. Wolk : 06-53 94 8507 of mail ons op vriendvan@hettheater.nl.

Waarom sponsor worden?
Het Theater staat op een opvallende plek in het hart van Blaricum en krijgt door zijn voorstellingen en publieke belangstelling veel goede publiciteit. Ook dragen veel mensen in onze regio Het Theater een warm hart toe. Verbind je als bedrijf je naam aan Het Theater, dan zal hier niet alleen ‘exposure’ uit voortkomen, maar creëer je ook (meer) goodwill en sympathie voor je merk bij (potentiële) klanten.

Uiteraard bieden wij verschillende sponsorovereenkomsten, die elk hun eigen voordelen en tegenprestaties met zich meebrengen. Deze lopen uiteen van vermelding op onze website tot gratis gebruik van onze zaal, bijzondere VIP-arrangementen en educatiemogelijkheden. Je leest hier alles over onze sponsorpakketten.

Waar wordt het sponsorbedrag of de schenking voor gebruikt?
Het Theater is een echt theater. Met dat bijzondere theatergevoel, voor echte theaterliefhebbers. Daarom willen wij een theater zijn dat zich bezighoudt met datgene waar een theater voor bedoeld is: toneel, diverse soorten muziek, lezingen en cabaret. En dat van hoge kwaliteit.

Bovendien willen we een avondje uit in Het Theater ook graag mogelijk maken voor mensen die er minder makkelijk op uit gaan en minder te besteden hebben. Daarom willen we betaalbare prijzen hanteren. En aangezien Het Theater een particulier initiatief is, ontvangen wij geen overheidssteun.

Om onze missie en doelstellingen toch waar te kunnen maken, hebben we een goede organisatie, professionele krachten, veel vrijwilligers en financiële middelen nodig. “Als je je geld kwijt wilt, moet je een theater beginnen”, vertelde een ex-theaterdirecteur ons ooit. Met die kennis in het achterhoofd, hebben we een zo slank mogelijk organisatie opgezet, met slechts een paar betaalde krachten en veel enthousiaste vrijwilligers.

Word ook sponsor of schenker!
Met onze slanke organisatie, een mooi programma in een fijne sfeer én de financiële hulp van onze sponsoren en schenkers, kunnen we onze dromen waarmaken. Wij zijn dan ook erg blij met al onze sponsoren, schenkers, Vrienden en alle anderen die Het Theater een warm hart toedragen!

Heb je nog vragen of wil je direct sponsor of schenker worden? Neem dan contact op met Deirdre v.d. Wolk  via de mail vriendvan@hettheater.nl of bel 06-53 94 8507.

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!