Hap uit je bed

Bram van Beusekom

Niek ligt in zijn bed en heeft geen zin om te slapen. Papa gaf hem snel een kus en zei dat het morgen vroeg dag zou zijn. Niek ziet de armen van de klok bewegen. Klik-klak-klik-klak… Naast de kast komt rook omhoog. Daar staat zijn indianendorp. Bij het kampvuur wordt gedanst en vertelt Kleine Tijger een spannend verhaal. Niek ruikt het avontuur, maar van papa moet hij slapen. Naast het gordijn hangt zijn zeppelin die hem nu naar de maan kan brengen, maar hij moet hier liggen en slapen. Klik-klak-klik…

Plots schiet een schaduw achter zijn kast vandaan. Vliegensvlug zijn kamer door. Bij z’n racebaan ziet hij iets bewegen. Wat rolt daar in de hoek? Wat komt er opeens naar hem toe? Iets harigs? Een monster? Niek heeft zijn lasso al vast, klaar voor het grootste avontuur dat hij zelf kan verzinnen.

Hap uit je bed is een beeldende voorstelling over expres verdwalen in je eigen fantasie. Het is een interactief verhaal voor alle kinderen tussen de 2 en 8 jaar, waarin slaapkamerspullen tot leven komen en de kinderlijke verbeelding zo sterk is, dat ook volwassenen het gaan zien. De grens tussen werkelijkheid en fantasie vervaagt en je zal meer beleven dan je ooit had durven dromen.

Bestel hier je tickets voor

Hap uit je bed

Foto's: Fotobron: Buro Bannink

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!