LET THE SUNSHINE IN!

Petra Berger en Edwin Schimscheimer

LET THE SUNSHINE IN!
Lenteconcert met zangeres Petra Berger en pianist Edwin Schimscheimer

Samen met moeder aarde ontwaken we uit een lange winterslaap. Met de eerste zonnestralen ontspruit overal groei en bloei en de lucht vult zich met energie. Klaar voor een nieuw begin, let the Sunshine in!

Op zondagmiddag 27 maart, de dag waarop de zomertijd ingaat, luiden Petra Berger en Edwin Schimscheimer de lente in met een inspirerend concert.

De stem van Petra Berger laat zich niet gemakkelijk in één genre vatten en dat maakt haar als zo zangeres zo uniek. Ze heeft een kristalhelder geluid en een bereik van maar liefst drie octaven. Voor “Let the Sunshine in!” kiest ze de mooiste nummers uit haar rijke repertoire. Van Italiaans tot kleinkunst en van Streisand tot licht klassiek.
Edwin Schimscheimer is een muzikale duizendpoot en succesvol als pianist, gitarist, zanger, componist en tekstschrijver. In dit concert begeleidt hij Petra op de vleugel maar presenteert daarnaast ook zijn eigen singer-songwriter werk van eerder verschenen albums. Pakkende, Nederlandstalige nummers met rijke teksten over de liefde en het leven.

Bestel hier je tickets voor

LET THE SUNSHINE IN!

Foto's: Foto: Josetta Mellies

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!